آشپزیآشپزیآشپزیبرنامه های آموزشی رشته مدیریت آشپزیدوره هامطالب آموزشیمطالب ویژههنرستان

آموزش سس های سرد و گرم

برگزاری دوره ها و کارگاه های آشپزی و قنادی در هنرستان آگه رشت

دوره تک جلسه ای سس های سرد و گرم

در این دوره هنر جویان ما موارد زیر را آموزش دیدند:
  • ولوته

  • اسپانیول

  • سیر

  • تارتار

  • سوبیز

  • آلفردو

  • سزار

  • کریم سس (سس خامه ای)

  • مورنی

  • اربیاتا

  • آتن

  • زرشک

  • بیگ مک

  • بیانز

  • چیمی چوری

  • مارینارا

  • بشامل

  • هالندایز

  • ترآکی

  • اسفناج

  • گاردن

  • ناپولی تانا

جهت اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید یا به نشانی اینستاگرام زیر پیام ارسال نمایید.

09112344355

01333240009

agahschool3@

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا