آشپزیمطالب آموزشی

طرز تهیه مرغ سوخاری KFC

نام یک رستوران زنجیره ای آمریکایی هست که در سال 1952 توسط کلونل هالفد ساندرز در ایالات کنتاکی آمریکا آغاز به کار کرد و در حال حاضر بیش از صد کشور جهان بیش از 13 هزار رستوران شعبه دارد و 750 هزار نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم در این رستوران ها مشغول به کار هستند

داستان KFC :

تاقبل از ورود KFC به بازار های فست فود جهانی همبرگر به عنوان راس برند ها قرار داشت اما شخصی به نام ساندرز توانست مرغ سوخاری را برای صنعت غذا به ارمغان آورد و به شهرت و محبوبیت برساند بطوریکه این غذا جزو لاینکف منوی رستوران های فست فود تبدیل شده است.

مواد لازم برای تهیه مرغ سخاری:

مرینت مرغ:
مرغ 500گرم

پودر سیر 3 ق
پودر پیاز 3 ق

آرد 3پ
پاپریکا 2 ق فلفل سیاه 1 ق
آویشن 2 ق فلفل قرمز 1ق
نمک 2 ق

تخم مرغ 2 عدد
باتر میلک => 1 لیوان شیر + ل ق سرکه
مرینت آرد:
جوز هندی 1 پینیچ

پاپریکا 1 ق چ
فلفل قرمز نیم ق چ

فلفل سیاه نیم ق چ
آویشن نیم ق چ

زنجبیل نیم ق چ
پودر تخم گشنیز نیم ق چ

نمک 1 ق چ
قرص مرغ ربع تکه

پودر سیر 3/2 ق چ
پودر پیاز 3/1 ق چ

طرز تهیه:

1-ظعم اصلی مرغ سوخاری کنتاکی تند است اگر زیاد تند نخواهیم فلفل قرمز را حذف می کنیم
2- مرغ را قطعه قطعه می کنیم و با سیخ چوبی سوراخ می کنیم تا مواد بیشتری جذب آن شود
3- ادویه ها را با هم مخلوط و مرغ را با آن مرینت خشک می کنیم
4-باتر میلک را روی مرغ های ادویه دار شده ریخته، 2 تا 3 ساعت استراحت می دهیم تا مزه دار شود
5- اضافه های ادویه ها را داخل آرد میریزیم
6- دو عدد تخم مرغ را با کمب آب می زنیم تا از حالت لختگی در بیاید
7- تکه های مرغ را در داخل تخم مرغ —> آرد —-> روغن فراوان
8-شعله در ابتدا کم بعد از انداختن مرغ شعله را زیاد میکنیم تا حرارت روغن به حالت اول برگردد و بعد دوباره کم می کنیم
در روش رستورانی
1-مرغ را مرینت و استراحت می دهیم
2- داخل آرد می زنیم فشار می دهیم آرد باید زیاد باشد  آب سرد چند ثانیه  دوباره آرد را فشار می دهیم
دورچین با سیب زمینی سرخ شده – خیار شور / کدو سوخاری – بروکلی – سیب زمینی / فلفل دلمه ای

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا