قنادیمطالب آموزشی

دسر زعفرانی

مواد لازم:

شیر ۲ لیوان
آرد برنج نرم یا نشاسته ذرت ۳ ق غ(می تونید کلا حذف کنید)
پودر ژلاتین ۲ق غ سرخالی
آب سرد ۱/۴ پیمانه
خامه قنادی فرم گرفته ۲۰۰_۱۵۰ گرم
گلاب ۲_۱ق غ دلخواه
زعفران دم کرده غلیظ مقداری

طرز تهیه:

?پودر ژلاتین +اب سرد را مخلوط کنید و کنار بگذارید تا اسفنجی شود،
۲لیوان شیر سرد را با ۳ ق غ آرد برنج نرم (اگر ارد برنج دوست ندارید نشاسته جایگزین کنید)مخلوط کنید هم بزنید تا کاملا یکدست شود
سپس روی حرارت خیلی ملایم بگذاریدمدام هم بزنید تا مایه کمممی غلیظ شود وبوی خامی ارد گرفته شود

خامه فرم گرفته را اضافه کنید وهم بزنید تا مایه دسر یکدست شود،گلاب وزعفران را افزوده ودرنهایت پودر ژلاتین اسفنجی شده،
یک دقیقه دیگر هم بزنید و شعله را خاموش کنید
دسر را پس از ولرم شدن درون قالب دلخواه ریخته
(قالب را کمی چرب کنید)
و چندین ساعت درون یخچال بگذارید تا ببندد وکاملا منسجم شود
از شب قبل تهیه کنید بهتره،
سپس دور تا دور دسر را آزاد کنید ودرون ظرف سرو برگردانید،
داخل دسر می تونید به دلخواه از یکی دو ق غ شکر نیز استفاده کنید واینکه جایگزین خامه قنادی خامه صبحانه هست که دراین صورت باید به دستور مقداری شکر نیز اضافه شود
با خامه فرم گرفته قنادی دسرها لطیف وپفکی تر میشن

اون خامه هایی که نمی تونین فرم بدین یا فرم دادین اضافه اومده ودیگه فرم نمیگیره را برای این مدل دسرها می تونید استفاده کنید،
واینکه دسرها روشهای تهیه متفاوتی دارن مثلا اگر ارد برنج یا نشاسته این دستور حذف بشه پاناکوتای زعفرانی بهش میگن یا اگر خامه حذف بشه فرنی زعفرونیه،پس یه دسری براتون گذاشتم که دستتون بازه و هر قسمتش را حذف کنید مشکلی نداره ،دسر جدیدی میشه

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا