آشپزی

کال کباب

کال کباب یکی از چاشنی‌های خوشمزه خطه گیلان است که طبق معمول مثل خیلی از غذاهای شمالی برای تهیه آن از بادمجان کبابی استفاده می‌شود. کال کباب را به عنوان پیش غذا، مزه یا چاشنی در کنار دیگر غذاهای شمالی مثل ماهی شکم پر، باقلا قاتق، چغرتمه، کباب ترش و … میل می‌کنند.

با ما همراه باشید.

آموزشگاه و هنرستان غیر دولتی آگه
واحد پسران

 

 

📞09112344355

آدرس هنرستان:

رشت – ابتدای خیابان سعدی – جنب خاتم الانبیا – سهیل دبیری یک – موسسه و هنرستان غیردولتی آگه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا